Startpagina

           Nederlandstalig

       Engelstalig

    Overig

  Contact

CD bestellen
Foto                                                                    Over Erica

CD bestellen?
Erica Laros (Boskoop, 1972) begon al op jonge leeftijd met zingen. In de kerk zong ze in kinderkoren al snel solo’s en later in een lofprijsband. Daarnaast verzorgde ze optredens in verpleeghuizen en deed met a capella koor Collegium Voci mee aan concoursen, wedstrijden en tv-opnames in binnen- en buitenland.

In de loop van de tijd verschoof haar muzikale interesse van de klassieke meer naar de populaire muziek. Via talentenjachten kwam ze terecht in opnamestudio’s waar ze meewerkte aan diverse cd-opnames. Daarnaast zong Erica in een aantal bands met een breed en divers repertoire (pop, country, blues, rock en soul) en deed daar veel podiumervaring op als lead- en achtergrondzangeres.

Ook speelde, danste en zong Erica in musicals (rockopera Tommy [2006],  De Vliegende Hollander [2009] en West Side Story (2011]).

Vanaf 2001 is Erica zangeres en fluitiste in de band van de NGK Oegstgeest (Chords of Love) en verleent haar medewerking aan ondermeer kerkdiensten, praise-avonden en
christelijke conferenties (New Wine).

Eind 2014 heeft Erica een eigen CD met haar favoriete covers uitgebracht, onder de passende naam "Koffers".
Ps 147:1 (in de Nieuwe bijbelvertaling):
Halleluja!  Hoe goed is het te zingen voor onze God, hoe heerlijk hem onze lof te brengen.YouTube channel
Antoine Houben
Creative Commons-Licentie
De werken op deze site vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.
HOME

Zoek