Startpagina

           Nederlandstalig

       Engelstalig

    Overig

  Contact

CD bestellen

Materialen
Foto                                                                    Over Erwin

CD bestellen?
Erwin Hazelaar (Haarlemmermeer 1973) heeft al zijn hele leven interesse in zingen. Vanaf zijn 4e jaar heeft hij in diverse (kinder)koren gezongen.
Muziek is Erwin met de paplepel ingegoten. Zijn opa trok zingend met zijn broers door het land om als de Gebroeders Spaargaren het evangelie te verkondigen.
Samen met zijn ouders en tante heeft hij diverse malen muzikale medewerking verleend aan kerkdiensten en sing-inn avonden als het Hazelaar kwartet.

Sinds 1998 is Erwin zanger van coverband MADICS en heeft hij diverse optredens verzorgd tijdens feesten, bruiloften en partijen. De lokaties van deze optredens waren heel divers: o.a. Kasteel Keukenhof, het strand van Noordwijk, La France in Oegstgeest en het Kasteel van Rhoon.
Het repertoire van MADICS is heel breed. Van smartlappen, tot stevige rock en van mooie ballads tot bekende Nederlandstalige nummers.

Vanaf 2009 is Erwin zanger in de band van de NGK Oegstgeest (Chords of Love) en verleent zijn medewerking aan ondermeer kerkdiensten, praise-avonden en New Wine avonden.

Ps 109:30 (in de Nieuwe bijbelvertaling):
De HEER zal ik prijzen met luide stem, hem loven te midden van velen,YouTube channel
Antoine Houben
Creative Commons-Licentie
De werken op deze site vallen onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.
HOME

Zoek